Babagan awake dhewe

Founded in 1995, perusahaan kita dumunung ing Hangzhou Bay New Zone, Ningbo, jejer kanggo Hangzhou Bay Bridge-siji saka kreteg trans-laut kang paling dawa. We seneng kahanan geografis sarujuk lan kaluwihan cluster industri regional. bangunan Jembaré saka liwat 30,000 kothak meter kalebu wilayah kantor lengkap, electrowelding workshop, workshop-dijupuk blasting, workshop hardware, workshop lukisan, toko Déwan lan pusat testing sawijining. We are a company perdagangan manca specialized ing kabeh jinis jacks, kalebu Jack hydraulic lantai, garage Jack hydraulic, Jack botol hydraulic, Scissor jack, Jack stands, angkat motor, rak ban lan Bicycle ngadeg. 

Ningbo machinery luxin co., Ltd.

We duwe 9001 ISO: 2000 sertifikat sistem kualitas, sertifikat BSCI Eropah, lan sawetara produk duwe sertifikat GS, CE, lan duwe ANSI2009. Kita produk sing dièkspor menyang negara kalebu Britain, Perancis, Jerman, Italia, Amerika Serikat, Kanada, Meksiko, Brazil lan Rusia, lan sing uga ditampa antarane klien lan dikenali dening pasar. Ing pungkasan 2017, kita wis Applied kanggo 15 paten.

Our company wis setya "seeking refinement lan bebener" lan ngemu semangat "Quality First, Customer Pisanan" ing sawijining operasi. 

/babagan awake dhewe/
/babagan awake dhewe/
/babagan awake dhewe/
/babagan awake dhewe/
/babagan awake dhewe/
/babagan awake dhewe/



Sambungake

Menehi kita A Shout
Njaluk Update Email