за нас

Основана во 1995 година, нашата компанија се наоѓа во заливот Хангжу нова зона, Ningbo, во непосредна близина на заливот Хангжу мост една од најдолгите транс-океански мостови. Уживавме во поволна географска услови и регионални индустриски кластер предности. Зградата зафаќа површина од над 30.000 квадратни метри, вклучувајќи сеопфатна деловен простор, electrowelding работилница, шут детонација работилница, хардвер работилница, сликарство работилница, собранието продавница и независен центар за тестирање. Ние сме надворешно-трговската компанија специјализирана за сите видови на дигалки, вклучувајќи хидрауличен кат Џек, хидраулични гаража приклучок, хидраулична дигалка шише, режа Џек, Џек стои, мотор лифт, решетката гума и велосипед стои. 

Ningbo luxin машините ко., Ltd..

Имаме ISO 9001: 2000 за квалитет систем за сертификација, Европската BSCI сертификација, а некои производи имаат сертификати на ГШ, CE, и имаат ANSI2009. Нашите производи се извезуваат во земји, вклучувајќи ги Велика Британија, Франција, Германија, Италија, САД, Канада, Мексико, Бразил и Русија, и се добро примени меѓу клиентите и признати од страна на пазарот. Како на крајот на 2017 година, ние се пријавиле за 15 патенти.

Нашата компанија е посветена на "бараат префинетост и вистина" и има духот на "квалитет прво, прв клиент" во своето работење. 

/ За-нас /
/ За-нас /
/ За-нас /
/ За-нас /
/ За-нас /
/ За-нас /



Поврзете се

Дај ни извик
Земете мејл ажурирања