Rreth nesh

E themeluar në vitin 1995, kompania jonë është e vendosur në gjirin Hangzhou Zona e Re, Ningbo, ngjitur me urë gjirin Hangzhou-një nga më të gjatë urave trans-oqeanike. Ne gëzojnë kushte të favorshme gjeografike dhe avantazhet rajonale thërrmuese industriale. Ndërtesa mbulon një sipërfaqe prej rreth 30.000 metra katrorë, duke përfshirë zonën e plotë të zyrës, electrowelding workshop, seminar shtënë-prish, seminar hardware, seminar pikturë, dyqan kuvendi dhe qendër e pavarur testimi. Ne jemi një kompani e tregtisë së jashtme të specializuar në të gjitha llojet e jacks, duke përfshirë krik hidraulik dysheme, krik hidraulik garazh, krik hidraulik shishe, jack pres me gërshërë, jack qëndron, ashensor motor, raft gomë dhe qëndrim biçikletë. 

Ningbo makineri LUXIN co., Ltd.

Ne kemi ISO 9001: 2000 sistemit të çertifikimit të cilësisë, certifikimit evropiane BSCI, dhe disa produkte kanë certifikimit GS, CE, dhe kanë ANSI2009. Prodhimet tona janë të eksportohen në vende, përfshirë Britaninë, Francën, Gjermaninë, Italia, Shtetet e Bashkuara, Kanada, Meksikë, Brazili dhe Rusia, dhe janë të mirë-pranuar në mesin e klientëve dhe të njohur nga tregu. Deri në fund të vitit 2017, ne kemi aplikuar për 15 patentat.

Kompania jonë është e angazhuar për "kërkojnë sqimë dhe të vërtetën" dhe mban frymën e "Cilësia e parë, konsumatorit të parë", në funksionimin e tij. 

/ Rreth-nesh /
/ Rreth-nesh /
/ Rreth-nesh /
/ Rreth-nesh /
/ Rreth-nesh /
/ Rreth-nesh /lidh

Na jep një britmë
Get Updates Email