• Horizontal hydraulic jack
  • Ningbo mesin luxin ko., LTD.

Tentang Kami

video-lapisan-judul

NINGBO LUXIN mesin CO., LTD

Diadegkeun dina 1995, parusahaan urang aya di Hangzhou Bay Anyar Parabot, Ningbo, tepung wates jeung Hangzhou Bay sasak-salah sahiji jembatan trans-ecosystem pangpanjangna. Urang ngarasakeun kaayaan geografis nguntungkeun sarta kaunggulan klaster industri régional. wangunan nyertakeun wewengkon leuwih 30.000 meter pasagi kaasup aréa kantor komprehensif, electrowelding workshop, workshop shot-blasting, workshop hardware, workshop lukisan, warung assembly sarta puseur nguji bebas. Kami hiji parusahaan dagang asing husus di sakabeh tipe jacks, kaasup jack lanté hidrolik, garasi jack hidrolik, jack botol hidrolik, scissor jack, jack nangtung, angkat motor, rak ban na sapedah stand.We gaduh 9001 ISO teh: Sistim kualitas 2000 sertifikasi, sertifikasi BSCI Éropa, sarta sababaraha produk boga GS, sertifikasi CE, sarta gaduh ANSI2009. produk urang nu diékspor ka nagara kaasup Britania, Perancis, Jerman, Italia, Amérika Sarikat, Kanada, Mexico, Brazil jeung Rusia, sarta anu well-nampi diantara klien tur dipikawanoh ku pasar. Salaku ti tungtung 2017, kami geus dilarapkeun pikeun 15 patén-patén.

Leuwih 10 Taun

diulas Ku



nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email
WhatsApp Online Chat !