Tentang Kami

Diadegkeun dina 1995, parusahaan urang aya di Hangzhou Bay Anyar Parabot, Ningbo, tepung wates jeung Hangzhou Bay sasak-salah sahiji jembatan trans-ecosystem pangpanjangna. Urang ngarasakeun kaayaan geografis nguntungkeun sarta kaunggulan klaster industri régional. wangunan nyertakeun wewengkon leuwih 30.000 meter pasagi kaasup aréa kantor komprehensif, electrowelding workshop, workshop shot-blasting, workshop hardware, workshop lukisan, warung assembly sarta puseur nguji bebas. Kami hiji parusahaan dagang asing husus di sakabeh tipe jacks, kaasup jack hidrolik floor, garasi jack hidrolik, jack botol hidrolik, scissor jack, jack nangtung, angkat motor, rak ban na sapedah ngadeg. 

Ningbo mesin luxin ko., LTD.

Simkuring boga 9001 ISO: 2000 sertifikasi Sistim kualitas, sertifikasi BSCI Éropa, sarta sababaraha produk boga sertifikasi GS, CE, sarta gaduh ANSI2009. produk urang nu diékspor ka nagara kaasup Britania, Perancis, Jerman, Italia, Amérika Sarikat, Kanada, Mexico, Brazil jeung Rusia, sarta anu well-nampi diantara klien tur dipikawanoh ku pasar. Salaku ti tungtung 2017, kami geus dilarapkeun pikeun 15 patén-patén.

parusahaan urang geus komitmen pikeun "néangan Perbaikan jeung bebeneran" na nahan sumanget "Quality Kahiji, Palanggan Kahiji" dina operasi na. 

/tentang Kami/
/tentang Kami/
/tentang Kami/
/tentang Kami/
/tentang Kami/
/tentang Kami/



nyambungan

Masihan Us A ngagorowok
Meunang Apdet Email